Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)

Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)

Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

45 minuten.

Ingrediënten

50 gram margarine
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
250 gram Masterbeef
2 theelepels tomatenpuree
250 gram peultjes
Kotomisi Rijst

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de margarine en bak de Masterbeef gedurende 5 minuten.
Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de tomatenpuree, de peultjes en 1 1/2 kopje water toe, schep het om en laat het geheel 25 minuten met gesloten deksel op matig vuur smoren.
Serveertip: Serveren mer rijst, gekookte of gebakken aardappelen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus